Over ons – Buitenlevengevoel.nl

BuitenlevenGevoel is een online platform dat opgericht is door een aantal vakidioten met liefde voor huis, tuin, eten en het buitenlevengevoel. Op Buitenlevengevoel willen we jou inspireren en informeren. Dat doen we door een grote verscheidenheid aan (vaak lange :) ) artikelen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe buitenkeuken of wil je er een gaan maken? Dan vind je in dit artikel inspiratie voor je buitenkeuken. Wil je af van die vervelende fruitvliegjes? Ook dan helpen we je met het bestrijden van fruitvliegjes. Is de lente begonnen en wordt je onrustig van de groene aanslag in je tuin of op je vlonders? Ook daar helpen we met tips en tricks om het weer schoon te krijgen.

Een-moestuin

Denk je dat dat het is? Dan heb je het mis! Zo vind je ook artikelen over hoe je bijvoorbeeld een ananasplant kan maken / stekken, voorzien we je van inspiratie over welke hangplant past bij jou interieur, en ben je op zoek naar een gaaf Scandinavisch vloerkleed? Of wil je zelf een terrarium maken? Ook dan hebben we allerhande artikelen.

landelijke keuken uitgelichte afbeelding

Zoals we eerder al zeiden; we voorzien je zowel van inspiratie (bv hoe je kleine hal kan inrichten) en geven informatie over hoe je bijvoorbeeld zelf kan gaan composteren om je eigen steentje bij te dragen aan het milieu.

Hieronder zie je bijvoorbeeld een greep uit onze meest recente artikelen

Waarom doen we dit?

Omdat we zelf gek zijn op wat wij zien als het buitenlevengevoel: lekker eten met vrienden, genieten van die eerste barbecue, met een fris en licht interieur het nieuwe seizoen in, gezelligheid in huis brengen en natuurlijk zijn we ook heel erg gek op groen & planten. Verder willen we mensen enthousiast maken over tuinieren, en ze helpen beginnen met tuinieren, niet alleen omdat het leuk is maar het is ook nog eens gezond!

Wat is dat buitenlevengevoel?

Dat is het gevoel wanneer je je op vakantie waant in je eigen tuin. Of wanneer je helemaal tot rust komt wanneer je van je tuin of interieur geniet, en het is dat gevoel dat je krijgt wanneer je die eerste bloemen naar boven ziet komen in de lente. Dat gevoel!

Ieder artikel wordt geschreven door onze vakspecialisten en nagekeken door onze redactie, met als doel jou te voorzien van de állerbeste informatie op het web.

Natuurlijk moeten we dit ook bekostigen; daarom zie je soms advertenties, en soms krijgen we ook een vergoeding over een verkocht product, maar we laten onszelf er op voor staan dat we altijd objectief zijn.

Hopelijk kunnen we jou ook informeren en inspireren om nog meer te genieten van het #buitenlevengevoel!

Bijdragen / samenwerken of een ander voorstel?

Ben je een fanatieke tuinierder of klusser? En wil jij ook graag je tips en tricks delen? Dat stellen we zeer op prijs, dit is altijd mogelijk in de reacties, maar ben je van mening dat jij goede content kunt maken voor Buitenlevengevoel.nl dan kan je altijd contact opnemen, tegenover goed werk en interessante content kunnen wij wellicht ook een vergoeding stellen.

De website van Buitenlevengevoel is onderdeel van Reachmore. Wij zijn vaak ook vaak opzoek naar sites om over te nemen en op te knappen. Een beetje hetzelfde als het opknappen van je tuin, terras of je interieur, maar dan met websites. Wil je graag samenwerken? Of heb je een goed idee? Neem dan eens contact op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ps. Heb je zelf huis / tuin / inspiratie website in bezit en wil je hem verkopen? Dat kan je ook altijd aan ons voorstellen.